Skip directly to content

Anbefalinger

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra lagsamlingen på torsdag og felles for dem alle er at VI ER STRÅLENDE FORNØYD !
- Aktivitetene var spennende og engasjerende !
- Maten nydelig !
- Lokalene og omgivelsene herlige !
- Servicen helt topp !
Dette vil vi anbefale til andre!
Tusen takk for en flott dag og kveld !

Statoil, IT EH avd.


Vi har vært storfornøyde og tilbakemeldingene fra gutta ombord er bare positive.

Dere har lagt inn en god "søknad" til andre arrangementer så vi håper også å kunne komme tilbake til dere på Ogna, når slike lagsamlinger skal finne sted.
Tansocean

Folk storkoste seg og kombinasjonen uteaktiviteter og inneaktiviteter var helt topp!  Veldig koselige lokaler, og kjempehyggelige "instruktører". For meg selv som står som arrangør av en slik tur er det veldig greit at ting går av seg selv.  Maten var også nydelig.

Har allerede anbefalt stedet til flere, og vi kommer gjerne igjen selv også! Forøvrig fikk vel arrangøren et kompliment i går kveld også av en av gjestene som var der for 3. eller 4. gang; De greide å fornye seg fra gang til gang! Han hadde det like kjekt i går som de andre gangene han hadde vært der.

Statoil

Hei Hildegunn.
Regning er levert til regnskap med et stort smil. Så den blir betalt straks....
Men jeg må jo bare få si.....TUSEN TAKK for et kjempearrangement :)
Det er det beste julebordet vi har hatt i firmaet så lenge jeg har vært her (6 år)
Og tilbakemeldingen fra de ansatte er over all forventning, folka var kjekke (dere altså), maten var kjempegod, MYE skrøyt over den. Og selvfølgelig var det høy stemmning med fri bar.
Bildene fra turen har jeg allerede lagt ut på vårt intranett, så nå sitter det folk rundt på kontorene og humrer og ler....
Tusen takk til han som holdt styr på oss under lekene, og ikke minst hun som var assistenten hans og som også hold styr på oss.....

Dere er utrolig flinke, serviceminded og hyggelige og jammen skal jeg sende dere julekort snart med stor hilsen fra alle oss fra Iron Mountain.

Ønsker dere alle en fin dag og lykke til med alle arrangement fremover.


Stor klem fra meg :)))


Else Marie Stangeland, System & QA Assistant, Iron Mountain Norge ASVi hadde en super kveld. Fantastisk artig arrangement, og jeg tror samtlige hadde en uforglemmelig kveld
Dere var utrolig flinke til å skape god stemning, i tillegg til at alle detaljer var ivaretatt. God mat, kjempebra  musikk, artige konkurranser - ja, alt var knallkjekt!!!
Meget bra og vellykket, og skal anbefale det til alle jeg  kjenner :-).
Mvh Sissel Sunde  Talisman Energy
    
Til Helgåleieren ved:
Hans, Tommy og Peter med sine andre kollegaer!

Transocean har ved flere anledninger benyttet Helgåleiren., sist høsten 2004.
Vi hadde 6 samlinger med ca 20-30 deltakere i hver runde. Dette var en av våre riggers mannskap som skulle bygge opp lagånd og samhandling før oppstart av riggen i Nordsjøen og vi ønsket å gjøre noe nytt - ikke det vanlige "et hotell" i byen.
Vi opplevde et svært service innstilt team på Ogna. Alt ble håndtert på en positiv måte.  Transport til og fra leiren, fantastisk bevertning i det fri, og sist, men ikke minst noen skreddersydde lagbyggings aktiviteter for oss.

Hvis du/dere er på søken etter noe spesielt tror jeg med ganske stor sikkerhet at her er plassen.
Takk til en fleksibel, engasjert og dyktig gjeng på Ogna!
Med vennlig hilsen

Ole Petter Landa, Transocean, KHMSBerg - Hansen har benyttes seg av Helgåleiren flere ganger, for diverse av våre kunder. Kundene har vært meget fornøyd med både møter, serveringer og underholdningen/aktiviteter. Helgåleien sine ansatte viser seg å være meget profesjonelle.
Med vennlig hilsen
Jeanne Manum
Reiserådgiver
Eventmanager

Berg-Hansen ArrangementVi takker for et vellykket julebord arrangement.
Absolutt noe å anbefale videre!
Hils spesielt til kokken for nydelig julemat!
God jul til dere alle.

Tac AS